• Closing in on victory...

  De overwinning is in zicht: update over het Eliminate-project

  We zijn zo dichtbij… zo dicht bij het redden van levens van nog meer moeders en pasgeboren baby's. Zo dicht bij een nieuwe humanitaire overwinning. Zo dicht bij het nakomen van onze belofte om USD 110 miljoen in te zamelen, waarmee tetanus bij moeders en pasgeboren baby's voorgoed wordt uitgebannen.

  Vandaag de dag staat de teller op USD 107 miljoen in contanten en toezeggingen voor het Eliminate-project. Ons uiteindelijke inzamelingsdoel is in zicht. 

  Nu we dicht in de buurt komen van ons doel, heeft de Stichting van Kiwanis International toegezegd om het resterende gat van bijna USD 3 miljoen te dichten, zodat clubs en leden in districten van over de hele ...

  Full story

  Comments: Comments (0)

 • What to share: Updates from the field

  Wat te delen: updates uit het veld

  Kiwanis International en UNICEF bereiken geweldige resultaten dankzij het Eliminate-project. Zoals u zich wellicht herinnert, is de kindersterfte drastisch gedaald (elke dag overlijden er 25 baby's minder) sinds we de wereldwijde strijd zijn aangegaan tegen tetanus bij moeders en pasgeboren baby's (MNT). Bovendien zijn 19 landen tetanusvrij verklaard.

  De continue stroom van gulle donaties van Kiwanisleden en -clubs van over de hele wereld zorgt ervoor dat UNICEF vaccinatieprogramma's kan opzetten en voorlichtingscampagnes kan houden in de 21 landen waar MNT nog steeds een bedreiging vormt. Hier volgt een voorproefje van hoe onze dollars/euro's door UNICEF worden gebruikt om in deze landen een verschil te maken:

  • In Equatoriaal-Guinea is onlangs een controleonderzoek gehouden. In ...

  Full story

  Comments: Comments (0)

 • Give the most important gift of all

  Geef het mooiste cadeau aller tijden

  Het Eliminate-project wenst u fijne feestdagen!
  Bent u nog op zoek naar het perfecte kerstcadeau of wilt u graag nog voor het einde van het jaar een verschil maken? Doe dan een donatie en help de band tussen een moeder en haar kind te beschermen.

  Vrouwen zoals Ajok in Zuid-Sudan. Ajok heeft zeven kinderen gekregen, waarvan slechts nog drie in leven zijn. Tijdens elke bevalling was ze alleen thuis in een kleine hut. Voordat ze ging bevallen, legde ze een laken op de grond. Na de bevalling sneed ze de navelstreng door met een scheermesje.

  Het bereiken van vrouwen zoals Ajok in afgelegen gebieden is van essentieel belang om tetanus bij moeders en pasgeboren ...

  Full story

  Comments: Comments (0)

 • Giving thanks

  Dankbaar zijn

  Dit seizoen staat in het teken van geven. Wij van het Eliminate-project kijken terug op wat we samen hebben bereikt en zijn dankbaar voor onze gulle gevers.

  Dankzij uw vrijgevigheid in de afgelopen 5 jaar heeft de Kiwanisfamilie en het U.S. Fund for UNICEF bijna USD 104 miljoen in contanten en toezeggingen ingezameld, inclusief de verdubbeling van de Canadese overheid. Met dit geld kunnen meer dan 55 miljoen vrouwen en hun toekomstige baby's gered en beschermd worden tegen tetanus bij moeders en pasgeborenen (MNT).

  We zijn bijzonder dankbaar voor de steun van onze vrijwilligers, club en individuele donateurs en partners. Dankzij hun giften kan UNICEF vaccinatieprogramma's uitvoeren. Sterker nog, binnenkort hopen we te kunnen vieren dat MNT in ...

  Full story

  Comments: Comments (0)

 • Now is the time to claim your place in Kiwanis history

  Dit is het moment om uw plek in de geschiedenis van Kiwanis te veroveren.

  Het jubileumjaar van Kiwanis loopt ten einde. Hoe hebt u de 100 jaar dienstverlening gevierd? Het is nog niet te laat om het rijke verleden van onze organisatie te vieren met een Centennial Award-donatie.

  Als u vóór 31 december een donatie doet van USD 1500 aan Kiwanis International, wordt u geëerd met een Centennial Award. De ontvangers krijgen een speciale reversspeld, een medaille en een ingelijst persoonlijk certificaat.

  Naast het eren van onze geschiedenis zal uw vrijgevigheid de Kiwanisfamilie helpen om de wereld te trakteren op een jubileumdonatie. Elke Centennial Award-donatie zal 833 vrouwen en hun toekomstige baby's redden of beschermen tegen tetanus bij moeders en ...

  Full story

  Comments: Comments (0)

 • What to share

  Wat u kunt delen

  Het Eliminate-project en de Kiwanis International Foundation maken het u zelfs gemakkelijker om deze nieuwe hulpbronnen te gebruiken.

  Sociale media

  De Kiwanis International Foundation is nu actief op Facebook en Twitter. Like hun pagina en volg hen, zodat u als eerste de updates ontvangt en actief kunt deelnemen aan het gesprek.

  Houd de pagina's in de gaten voor updates over de uitbanning van tetanus bij moeders en pasgeborenen (MNT), inspirerende projecten, nieuws en nog veel meer. Help ons om de boodschap te verspreiden. Begin met delen, nadat u zich hebt aangemeld bij deze accounts. Deel bronnen, updates en uw inspiratie, zodat de bekendheid van Kiwanis groeit en meer geld kan worden ingezameld.

  Nieuwsbrief

  Vanaf januari zullen ...

  Full story

  Comments: Comments (0)

 • Reflections from Ghana

  Getuigenissen uit Ghana

  Onlangs is een Kiwanis-delegatie teruggekeerd uit Ghana, een land waar in 2011 tetanus bij moeders en pasgeborenen is uitgebannen. Hoewel deze dodelijke ziekte niet langer een bedreiging vormt, ligt er een belangrijke focus op het behoud hiervan en blijvende voorlichting. De groep maakte kennis met lokale vrijwilligers, medisch deskundigen, moeders en hun baby's, en woonden UNICEF-activiteiten bij op het gebied van gezondheidszorg.

  Ga naar onze Facebookpagina om de foto's te bekijken. Deel ze daarna met uw club- en districtleden, zodat ook zij kunnen zien hoe het Eliminate-project een verschil maakt in de levens van talrijke families wereldwijd.

  Full story

  Comments: Comments (0)

 • A fundraising idea with big potential

  Een eenvoudig geldinzamelingsidee met groot potentieel

  Uw club wil levens redden. Restaurants kunnen de omzet goed gebruiken. En mensen moeten nu eenmaal eten. Deze geldinzamelingsactie is een fluitje van een cent. U moedigt mensen aan om in een nieuw of favoriet restaurant te gaan eten en krijgt in ruil daarvoor een deel van de opbrengst.

  Uw club zamelt zo geld in voor het Eliminate-project en zorgt voor nieuwe klanten voor het restaurant. Het is heel eenvoudig! Volg de onderstaande tips.

  Geschikt voor: Alle Kiwanis-familieclubs

  Tijdlijn: 4 weken voorbereiding; 2–4 uren op de dag van het evenement

  Actielijst:
  • Kies een restaurant
  • Bespreek de details met het management
  • Beslis welk percentage naar uw club gaat (10-20 procent is de ...

  Full story

  Comments: Comments (0)

 • Happy new Kiwanis year!

  Gelukkig Nieuw Kiwanis Jaar!

  Nu we de deuren sluiten van alweer een succesvol Kiwanisjaar, kijken we vooruit naar de kansen die voor ons liggen. Het Eliminate-project nadert het einde van de actieve geldinzamelingscampagne met nog maar USD 8 miljoen te gaan om in te inzamelen. We zijn er bijna. Als we kijken naar de impuls van de afgelopen maanden, dan kunnen we ons doel om USD 110 miljoen vóór 31 december 2015 in te zamelen zeker halen en daarmee vrouwen en hun toekomstige baby's helpen redden en beschermen tegen tetanus bij moeders en pasgeboren baby's.

  U kunt in de komende maanden een verschil maken. Hier volgen een paar tips om extra geld in te zamelen om zo Kiwanis te helpen ...

  Full story

  Comments: Comments (0)

 • Donor profile: Amy Zimmerman

  Donateursprofiel: Amy Zimmerman

  Amy Zimmerman is naar eigen zeggen een avontuurjunkie. Ze heeft een vogelspin geknuffeld en skydiven, wildwatervaren en opstijgen in een luchtballon zijn haar ook niet onbekend. Ze is in bijna 30 landen geweest om exotische culturen op te snuiven en nieuwe smaken te ontdekken. Het is dan ook niet vreemd dat Amy 'avontuurlijk' bovenaan haar lijstje heeft staan als ze zichzelf moet omschrijven met de eerste letter van haar voornaam. Amy straalt de passie voor het leven, haar familie, vrijwilligerswerk en haar werk uit door het maximale uit elk moment te halen. Aardige Amy, Aanpasbare Amy, Ambitieuze Amy en Activist Amy maken haar top 5 compleet.

  Dat laatste is ze verrassend genoeg nog niet zolang. Een nieuwe ...

  Full story

  Comments: Comments (0)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. Next page