Go Back

Closing in on victory...

De overwinning is in zicht: update over het Eliminate-project

We zijn zo dichtbij… zo dicht bij het redden van levens van nog meer moeders en pasgeboren baby's. Zo dicht bij een nieuwe humanitaire overwinning. Zo dicht bij het nakomen van onze belofte om USD 110 miljoen in te zamelen, waarmee tetanus bij moeders en pasgeboren baby's voorgoed wordt uitgebannen.

Vandaag de dag staat de teller op USD 107 miljoen in contanten en toezeggingen voor het Eliminate-project. Ons uiteindelijke inzamelingsdoel is in zicht. 

Nu we dicht in de buurt komen van ons doel, heeft de Stichting van Kiwanis International toegezegd om het resterende gat van bijna USD 3 miljoen te dichten, zodat clubs en leden in districten van over de hele wereld zich maximaal kunnen inzetten tijdens dit laatste duwtje in de rug en zich kunnen richten op het binnenhalen van de laatste toezeggingen.

Meer dan ooit moeten we nu samen de schouders eronder zetten om datgene af te maken waar we aan begonnen zijn.

Voor 2016 staan er op dit moment in 13 landen vaccinatieprogramma's gepland. Dit kan alleen waargemaakt worden als we de toezeggingen snel verzilveren en het geld vrijmaken dat UNICEF nodig heeft om deze landen te helpen. Moeders en baby's rekenen op ons. Ze hopen dat we onze toezeggingen zo snel mogelijk waarmaken, zodat we beloften kunnen omzetten in geld, geld in vaccins en vaccins in het redden van levens en het beschermen van de toekomst.

Dus blijf u vooral inzetten ... we zijn zo dichtbij— bijna 50 procent van de toezeggingen is al omgezet in klinkende munt. Achttien districten en bijna 1400 clubs zijn nog druk in de weer om hun toezeggingen te verwezenlijken. Een aantal voorbeelden: 

  • In Canada zijn Kiwanis Foundation of Canada en Canadese Kiwaniërs bezig om CAD 2,5 miljoen in te zamelen, wat waarschijnlijk wordt verdubbeld naar CAD 5 miljoen door de Canadese overheid en via een samenwerkingsverband met UNICEF Canada. Zet hem op Kiwanis Canada. We zijn zo dichtbij!
  • In het district Taiwan zetten clubs en leden zich in om hun toezegging van USD 7 miljoen te verwezenlijken en ze zijn op de helft. Zet hem op district Taiwan. We zijn zo dichtbij!
  • Clubs en leden van het district België-Luxemburg hebben USD 1,2 miljoen van de toezegging van USD 1,9 miljoen binnengehaald. Zet hem op district België-Luxemburg. We zijn zo dichtbij!
  • Kiwaniërs in Florida blijven geld inzamelen om hun toezegging van USD 4,2 miljoen te behalen. Ze hebben nog slechts USD 700.000 te gaan. Zet hem op district Florida. We zijn zo dichtbij!

Blijf u inzetten. Elke cent telt als u de wereld wilt veranderen. Zet hem op, want het draagt allemaal bij aan een ongeëvenaarde investering in menselijk potentieel.

Hartelijk dank voor uw inzet als vrijwilliger voor onze campagne, van voorzitter tot vice-voorzitters, regiocoördinatoren, districtcoördinatoren, districtbelangenbehartigers; multidivisie-, divisie- en clubcoördinatoren, die zich vol passie en onvermoeibaar hebben ingezet om moeders en pasgeboren baby's te redden en beschermen.

Zet hem op, want kinderen rekenen op Kiwanis—in onze lokale gemeenschappen en gemeenschappen van over de hele wereld. 


Met vriendelijke groet,


Mark Rabaut
President 2015-2016
Kiwanis International Stichting

Share: Facebook DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Furl it!