Club Presidential Zeller

Kiwanis clubpresidenten wijden hun leven aan het dienen van hun club, hun gemeenschap en kinderen over de hele wereld. Kunt u een betere manier bedenken om hun inzet te waarderen dan levens te redden als eerbetoon aan hen via een Club Presidentieel Zeller-lidmaatschap?

Voor US$ 1250 kunnen Kiwanis clubs en hun leden hun president erkennen door middel van een Club Presidentieel Zeller-lidmaatschap. Deze gulle schenking aan het Eliminate-project, die kan worden ingezameld via clubcontributies en/of donaties van leden, zal de levens van 690 vrouwen en hun toekomstige baby's redden of beschermen.

Het totaal van US$ 1250 kan op verschillende manieren worden ingezameld. U kunt elk clublid (in het geheim) vragen om een schenking die tot een gift van uw club kan worden gecombineerd. Gebruik aangewezen fondsen uit uw clubkas. U kunt zelfs fondsen schenken van recente geldinzamelingsacties- of activiteiten. Neem contact op met het campagnekantoor van het Eliminate-project om uit te vinden hoe dicht uw club misschien al is bij het erkennen van de president van uw club.

Huidige presidenten of presidenten die tussen —2010 en 2016—ten dienste hebben gestaan van het Eliminate-project komen in aanmerking voor deze onderscheiding. Presidentiële Zeller Fellows ontvangen een Walter Zeller-medaille met een speciaal halslint, een reversspeld en een certificaat.

Uw president werkt met hart en ziel voor uw club. Levens redden als eerbetoon aan uw president met een presidentiële Zeller is een ideale erkenning van zijn/haar inzet voor Kiwanis en kinderen overal ter wereld.