Walter Zeller Fellowship

25 zilveren Canadese dollars waren de zaadjes die Walter Zeller in de aarde liet vallen en die uitgroeiden tot de Kiwanis International Foundation. En er zijn slechts een paar zaadjes zoals die van Zeller nodig—op dit moment in de vorm van tetanus-vaccinaties—om tetanus bij moeders en pasgeborenen uit te bannen van de aardbodem.

Door een schenking van US$ 1250 aan het Eliminate-project, kunt u een Walter Zeller-lid worden—en meer dan 690 vrouwen en hun toekomstige baby's redden of beschermen. MNT is bijna uitgebannen. Door uw eenmalige schenking of een tweejarige toezegging heeft u het vermogen om levens te redden en een levensbedreigende ziekte te voorkomen.

Walter Zeller-leden worden erkend met een medaille, een certificaat en een herdenkingsspeld voor het revers—en wat nog belangrijker is, met de wetenschap dat ze meer dan 690 levens met onbegrensde mogelijkheden hebben verrijkt.

Help mee met de inzameling van US$ 110 miljoen tot en met 2015 door nu Walter Zeller-lid te worden of door nogmaals te geven voor een diamanten Zeller-lidmaatschap. U kunt de president van uw club of een speciaal iemand in uw leven erkennen door ze Zeller-lid te maken. Geef nu. Of neem contact op met het campagnekantoor van het Eliminate-project voor verdere informatie.