Go Back

Give the most important gift of all

Geef het mooiste cadeau aller tijden

Het Eliminate-project wenst u fijne feestdagen!
Bent u nog op zoek naar het perfecte kerstcadeau of wilt u graag nog voor het einde van het jaar een verschil maken? Doe dan een donatie en help de band tussen een moeder en haar kind te beschermen.

Vrouwen zoals Ajok in Zuid-Sudan. Ajok heeft zeven kinderen gekregen, waarvan slechts nog drie in leven zijn. Tijdens elke bevalling was ze alleen thuis in een kleine hut. Voordat ze ging bevallen, legde ze een laken op de grond. Na de bevalling sneed ze de navelstreng door met een scheermesje.

Het bereiken van vrouwen zoals Ajok in afgelegen gebieden is van essentieel belang om tetanus bij moeders en pasgeboren baby's uit te bannen. Een reeks van drie vaccinaties, samen met voorlichting over hygiënische bevallingsomstandigheden en postnatale verzorging, zorgen ervoor dat levens worden gered. Hier helpt u aan mee als u een donatie geeft aan het Eliminate-project.

Maak in 2015 een nog groter verschil. Eer tijdens de feestdagen een dierbare, een mede-Kiwaniër of een zakenpartner met een cadeau dat levens redt.

Let op: Donaties dienen voor 31 december 2015 te worden gedaan (de poststempel dient als bewijs) om in aanmerking te komen voor een belastingvoordeel over 2015.

Share: Facebook DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Furl it!