Go Back

Giving thanks

Dankbaar zijn

Dit seizoen staat in het teken van geven. Wij van het Eliminate-project kijken terug op wat we samen hebben bereikt en zijn dankbaar voor onze gulle gevers.

Dankzij uw vrijgevigheid in de afgelopen 5 jaar heeft de Kiwanisfamilie en het U.S. Fund for UNICEF bijna USD 104 miljoen in contanten en toezeggingen ingezameld, inclusief de verdubbeling van de Canadese overheid. Met dit geld kunnen meer dan 55 miljoen vrouwen en hun toekomstige baby's gered en beschermd worden tegen tetanus bij moeders en pasgeborenen (MNT).

We zijn bijzonder dankbaar voor de steun van onze vrijwilligers, club en individuele donateurs en partners. Dankzij hun giften kan UNICEF vaccinatieprogramma's uitvoeren. Sterker nog, binnenkort hopen we te kunnen vieren dat MNT in Equatoriaal-Guinea is overwonnen. Deze maand zal uit een controleonderzoek blijken of MNT inderdaad in elke regio van het land is uitgebannen.

Sta stil bij het feit dat u Kiwanis helpt om de wereld te veranderen wanneer u met vrienden en familie bij elkaar bent om uw dankbaarheid te uiten. Namens alle families die door het Eliminate-project zijn geholpen, zeggen wij 'Dank u wel'.

Uw partner bij Kiwanis,
Het campagneteam van het Eliminate-project

Share: Facebook DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Furl it!