Go Back

What to share

Wat u kunt delen

Het Eliminate-project en de Kiwanis International Foundation maken het u zelfs gemakkelijker om deze nieuwe hulpbronnen te gebruiken.

Sociale media

De Kiwanis International Foundation is nu actief op Facebook en Twitter. Like hun pagina en volg hen, zodat u als eerste de updates ontvangt en actief kunt deelnemen aan het gesprek.

Houd de pagina's in de gaten voor updates over de uitbanning van tetanus bij moeders en pasgeborenen (MNT), inspirerende projecten, nieuws en nog veel meer. Help ons om de boodschap te verspreiden. Begin met delen, nadat u zich hebt aangemeld bij deze accounts. Deel bronnen, updates en uw inspiratie, zodat de bekendheid van Kiwanis groeit en meer geld kan worden ingezameld.

Nieuwsbrief

Vanaf januari zullen de updates die nu via de maandelijkse nieuwsbrief van het Eliminate-project worden verspreid, worden opgenomen in de nieuwsbrief van de Kiwanis International Foundation. Iedereen die de Engelse versie van de nieuwsbrief van het Eliminate-project ontvangt, zal automatisch de nieuwsbrief van de Foundation ontvangen. Deze zal in eerste instantie alleen in het Engels beschikbaar zijn. Mocht u updates willen ontvangen over het Eliminate-project van de Foundation (in het Engels), meld u dan vandaag nog aan.

Het is belangrijk om te vermelden dat de website, de socialemedia-sites en het campagneteam van het Eliminate-project actief zullen blijven in deze eindfase van onze campagne. Deze nieuwe hulpbronnen zijn in het leven geroepen om het ontvangen van updates efficiënter te maken.

Word lid van onze gemeenschap van sympathisanten die samen een verschil maken in het leven van kinderen. Grijp deze kans om op de hoogte te blijven van de activiteiten van Kiwanis International Foundation, vandaag, morgen en in de toekomst.

Share: Facebook DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Furl it!