Go Back

Happy new Kiwanis year!

Gelukkig Nieuw Kiwanis Jaar!

Nu we de deuren sluiten van alweer een succesvol Kiwanisjaar, kijken we vooruit naar de kansen die voor ons liggen. Het Eliminate-project nadert het einde van de actieve geldinzamelingscampagne met nog maar USD 8 miljoen te gaan om in te inzamelen. We zijn er bijna. Als we kijken naar de impuls van de afgelopen maanden, dan kunnen we ons doel om USD 110 miljoen vóór 31 december 2015 in te zamelen zeker halen en daarmee vrouwen en hun toekomstige baby's helpen redden en beschermen tegen tetanus bij moeders en pasgeboren baby's.

U kunt in de komende maanden een verschil maken. Hier volgen een paar tips om extra geld in te zamelen om zo Kiwanis te helpen om geschiedenis te schrijven.

• De Centennial Award is beschikbaar tot 31 december. Doe een donatie ten behoeve van het Eliminate-project, eer de geschiedenis van Kiwanis en geef families de kans op een betere toekomst.

• Hebt u uw plek in de geschiedenis van Kiwanis al opgeëist? Iedereen die een donatie doet van USD 1000 of meer of clubs die toezeggen om minimaal USD 500 per lid in te zamelen, krijgen een eervolle vermelding in het Donor Legacy Book. Het is nog niet te laat! Dergelijke donaties die voor het einde van dit kalenderjaar worden gedaan, worden vermeld in de geactualiseerde versie.

• Een groep Kiwaniërs zal in november naar Ghana afreizen om getuige te zijn van de activiteiten van UNICEF. Kijk uit naar hun verhalen en foto's en deel ze met uw club. De gezichten op hun foto's vertegenwoordigen de vrouwen en baby's die Kiwanis via het Eliminate-project heeft geholpen.

Het Kiwanisjaar 2014-2015 mag dan zijn afgelopen, het Jubileumjaar gaat nog even door. We zullen samen meemaken dat Kiwanis in 2015 geschiedenis gaat schrijven.

Share: Facebook DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Furl it!