Go Back

Give one, get one

Modelclub-uitdagingDennis Oliver, districtcoördinator van het Louisiana-Mississippi-West Tennessee-district, poseert vol trots samen met de leden van de meest recente Model Club van de campagne, South Baton Rouge.

President Alan Penn en toekomstig president Tom DeJulio hebben een Modelclub-uitdaging georganiseerd om moeders en baby's te redden. Door de Modelclub-uitdaging aan te nemen, beloven gouverneurs en toekomstige gouverneurs om of een Modelclub-toezegging aan de campagne te doen namens hun eigen club, of een Modelclub-toezegging te verkrijgen van een andere club.

Een Modelclub-toezegging is een toezegging van een gemiddelde per lid van USD 750. Kiwanis-leiders over de hele wereld doen Modelclubtoezeggingen namens hun club, waardoor per lid meer dan 416 levens gered of beschermd kunnen worden.

Per 1 april telt Het Eliminate-project meer dan 112 Modelclubs en 14 100K-clubs. Met het oog op het doel van 10 miljoen geredde of beschermde levens tegen de tijd van het Kiwanis International-congres, zouden alle Kiwaniërs hun gouverneurs moeten helpen om aan de Modelclub-uitdaging te voldoen.

Een Modelclub-toezegging komt neer op 41 dollarcent per dag - dat ligt zeker binnen uw bereik!

Share: Facebook DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Furl it!