Go Back

The Eliminate Project and SLP: many successes to celebrate!

Het Eliminate-project en SLP – veel behaalde successen te vieren!


Vanaf 31 januari 2012 is er meer dan US$ 494.000 bijeengebracht door Serviceleiderschapsprogramma's voor Het Eliminate-project. Deze mijlpaal is een geweldige reden voor een feestje!

Tijdens de SLKP-conferentie eind januari in Indianapolis werden er veel succesverhalen gedeeld over de verschillende programma's. Voorbeelden waren: de Raccoon Valley Aktion Club, die binnen een paar maanden ruim US$ 1000 ophaalde en andere Aktion Clubs uitdaagt hetzelfde te doen; een Kiwanis K-Kids-club in het district Texas-Oklahoma, die op drie scholen een wedstrijd organiseerde en ruim US$ 10.000 ophaalde met centenoorlogen en een modderwedstrijd; en leden van Key Club en Circle K die hun plannen afronden voor districtconventies en Het Eliminate-project op hun agenda hebben gezet met workshops, wandelingen om fondsen te werven en bals.

Als u een project hebt gepland, laat het ons dan weten, zodat u andere Kiwanis-familieleden kunt inspireren. Uw verhaal en foto's kunnen dan in deze nieuwsbrief worden gezet! E-mail campaign@TheEliminateProject.org.

Share: Facebook DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Furl it!