Mother's Day

BRENG EEN EERBEWIJS AAN EEN SPECIALE VROUW MET EEN MOEDERDAG / INTERNATIONALE VROUWENDAG LIDMAATSCHAP

Maak van de liefde van een moeder een kracht tot verandering. Geef aan Het Eliminate-project: Kiwanis bant tetanus bij moeders en pasgeborenen uit, enword een Moederdag Zeller-lid. U kunt doneren in naam van uw moeder of wie dan ook die een inspiratie voor u is geweest.

Via het Zeller-lidmaatschapsprogramma kunnen met een donatie van US$ 1.250 aan Het Eliminate-project meer dan 690 levens gered of beschermd worden tegen tetanus bij moeders en pasgeborenen. Via een Moederdag Zeller-lidmaatschap kunt u deze moeders en kinderen beschermen en tegelijkertijd een vrouw in uw eigen leven een eerbewijs brengen.

Als u tussen 1 maart en 15 juni US$ 1.250 in één keer doneert, ontvangt u:

  • Een Zeller-lidmaatschaps-medaille
  • Een Moederdag-reversbroche in beperkte oplage
  • Een certificaat op naam

Als u namens iemand anders doneert, ontvangt deze persoon de hierboven genoemde erkenningsartikelen—en een kaart die haar op de hoogte stelt van de donatie die ter ere van haar gedaan is.

Andere donatiemogelijkheden:

Impact 350: US$ 625 - US$ 999
De ontvangers krijgen een Impact 350-reversspeldje en een Moederdag-ansichtkaart

Impact 175: US$ 300 - US$ 624
De ontvangers krijgen een Impact 175-reversspeldje en een Moederdag-ansichtkaart

Anders: US$ 299 en lager
De ontvangers krijgen een Moederdag-ansichtkaart

Is er een betere manier om de invloed van een speciaal persoon te delen? En is er een beter moment? Breng een eerbewijs aan een uitzonderlijke vrouw in uw leven en bescherm daarmee de band tussen miljoenen moeders en baby's in meer dan 36 landen wereldwijd.


U kunt een schenking doen door gebruik te maken van ons online-schenkingsformulier.HET VERHAAL VAN EEN MOEDER

Het verhaal van Maumie


Maumie uit Sierra Leone heeft al drie kinderen verloren. Nu heeft ze een jongetje, James, die bij de geboorte de symptomen van tetanus had, maar gelukkig niet aan deze ziekte leed.

Sierra Leone is een voorbeeld geworden van wat mogelijk is in landen met tetanus bij moeders en pasgeborenen. Dankzij een voortdurende gezondheidszorg en training is MNT in Sierra Leone bijna uitgeroeid.

In feite zijn Maumie en James precies de soort moeder en baby aan wie Het Eliminate-project hoop biedt. In enkele van de armste en meest afgelegen gebieden in de wereld leven gezinnen die de kennis en dienstverlening moeten ontberen die pijnlijke en dodelijke ziekten zoals tetanus kunnen voorkomen.

Met uw donatie aan Het Eliminate-project kunnen we hen bereiken. Onze campagne om US$ 110 miljoen in te zamelen helpt meer dan 61 miljoen vrouwen met vaccinaties, biedt training aan gezinnen en gemeenschappen op het gebied van veilig bevallen... en geeft alles door aan een nieuwe generatie, voor toekomstige generaties.

Lees meer verhalen | Bekijk het commentaar