Draag uw steentje bij

STEL DAT U HET LEVEN VAN EEN BABY KUNT REDDEN...
Weinig gebeurtenissen maken ons zo blij als de geboorte van een nieuwe wereldburger. Er zijn echter 25 landen op de wereld waar een gevreesde ziekte deze vreugde al snel doet omslaan in een tragedie.

Door tetanus bij moeders en pasgeborenen (MNT) sterft er iedere negen minuten een baby. Dat zijn 60.000 baby’s per jaar die niet zullen opgroeien, hun moeders blij maken, met vriendjes spelen of dromen over hun toekomst. De gevolgen van de ziekte zijn vreselijk: pasgeborenen lijden aan terugkerende pijnlijke spierkrampen en zijn extreem gevoelig voor licht en aanrakingen. Ook sterft er jaarlijks een groot aantal vrouwen aan MNT.

Voorbereidingen
Zorg dat uw club groeit. Een sterke club is beter voorbereid op de uitdagingen van deze campagne. Hoe meer Kiwaniërs zich verenigen voor deze zaak, des te beter we in staat zijn deze vernietigende ziekte van de aardbodem weg te vagen.

Nog geen lid van Kiwanis? Meld u aan bij uw plaatselijke club of richt een nieuwe club op in uw gemeenschap, om MNT te helpen uitroeien.

Kennis
Vergaar kennis over MNT en deel die met uw club, binnen uw gemeenschap, uw gezin en uw school.

Wees pleitbezorger
Laat de wereld horen dat de armste, meest kwetsbare baby’s en moeders onze hulp nodig hebben. Haal anderen over om mee te doen. Plaats een link naar TheEliminateProject.org op de website van uw club.

Investeer
Sluit u aan bij de meer dan 10.000 donoren die een geldbedrag hebben geschonken, waarmee ze elk gemiddeld meer dan 500 moeders en hun toekomstige baby's hebben kunnen redden of beschermen. Maak vandaag nog een donatie.

Eliminate
De komende vijf jaar zal de wereld veranderen door uw werk om MNT uit te roeien. Samen kunnen Kiwanis en UNICEF MNT elimineren en de armste gezinnen een kans bieden op een gezond leven. Ze verdienen het.